مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

با سلام.
بنده یک واحد آپارتمان خریده ام که قرار بوده است تاریخ 1399/10/30 در دفترخانه تعیین شده سند به نام بنده بزنه ولی متاسفانه هنوز سند آماده نشده است.و برگه عدم حضور گرفتم که من برای پیگیری به شهرداری منطقه رفته ام گفتم یک طبقه اضافه بنا داشته حکم قلع بنا اومده و مجددا رفته دیوان. اگر بروم شکایت کنم نتیجه داره؟ یا راه دیگری هست؟لطفا کمک کنید.چون میخواستم خانه را بفروشم.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
وفق ماده 22 قانو نثبت، شما ذی نفع شکایت نیستید
راه آن تنها الزام فروشنده به اخذ پایان کار و اخذ ضورت مجلس و الزام به انتقال سند رسمی می باشد
مگر خریدار با همین وصف، ملک را از شما بخرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست مطالبه وجه التزام قراردادی روزانه و الزام به تنظیم سند رسمی را اقامه نمایید