مشاوره حقوقی رایگان - طلاق عسر و حرج

با سلام . زوجه هستم میخواستم بپرسم اگه برای درخواست طلاق عسر و حرج اقدام کنم و از دادگاه رد بشه چند وقت بعدش دوباره میتونم درخواست بدم؟ محدویت داره یا نه بلافاصله که رد شد میتونم دوباره درخواست بدم؟
با تشکر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

بدون دلیل و مدرک حتی اگه دوباره دادخواست بدید رد میشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید مدارکی جمع آوری کنید که عسر و حرج ثابت شود والا مدام تکرار دعوایی که رد شود فایده ای بر آن مترتب نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای اقامه دادخواست مجدد طلاق ، زمان مشخصی وجود نخواهد داشت

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

باید یک زمانی بگذره که احتمال تغییر شرایط داده بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طلاق جز امور قضاوت شده نخواهد بود می‌تواند مجدداً دادخواست طلاق را ارائه نماید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

محدودیتی وجود نداره به صرف وجود شرایط عسر و حرج امکان طرح دعوی وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

محدودیت ندارد اما بهتر است بدون دلیل اقدام نکنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

منعی نیست اما مهم راه اثبات ادای عسروحرج است شما باید بدوا رای درخصوص یکی از تخلفات همسر در خصوص یکی از 12شروط مندرج در سند نکاحیه اقدام نمایید سپس دادخواست طلاق دهید...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

محدودیت قانونی وجود ندارد ولی بدون مدرک باز رد میشه

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

محدوديتي ندارد وليكن بهتر است ادله مثبت ادعا ارائه نماييد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

محدودیت نداره ولی بعدش سخت میپذیرن‌حداقل6ماه بهتره بگذره