مشاوره حقوقی رایگان - امکان اثبات رابطه

حدود چهارسال پیش خانمم با یک مرد دوست شده بود و به هر صورتی بود از شر اون مرد در آن زمان خلاص شدیم متاسفانه درسه ماهه اخیر اخلاق خانمم کلا عوض شد بهانه جویی الکی میکرد و بلاخره مجبور به رفتن از خونه شدم متاسفانه من دارای بچه فلج مغزی هستم امکان طلاق ندارم الان نزدیک دوماهه خونه نیستم و بچه هامو ندیدم درطول شش ماهه گذشته خانمم اشارات زیادی در خصوص جی پی اس ماشین داشت و پس از دوری من از خانه یکبار که برای دیدن بچه هام رفته بودم و در خونه رو باز نکرد دیدم ماشین که در اختیار اوست شدیدا زیرو رو شده و جاهایی که معمولا جی پی اس ماشین نصب میشود زیرو رو شده و اینکار توسط یک غیر حرفه ای انجام شده بود این مورد باعث شکم شد و چندیدن شب من واتس آپ همسرم و چک می کردم و یک گزینه با عنوان last seen هستش که ساعت آخرین بازدید از واتس آپ هست و هرروز2 شب آخرین بازدید همسرم بود ببخشید نه یک شب نه دو شب هرشب و حتما می دونید واتس آپ گروه اجتماعی نداره صرفا فقط برای چت هستش و من شماره اون مردو از بایگانی خودم در اوردم دیدم زمان آخرین بازدید ها همزمانه و من با همسر اون مرد که خود او رابطه اینها رو چندسال پیش بمن اطلاع داده بود تماس گرفتم گفتم موضوع اینه گفت که من اول تیر طلاقم کامل شده و من فهمیدم از همان زمان رمز موبایل همسرم بهمراه اخلاقش عوض شده تحریک کردنه من به خشونت و مدرک سازی از من و در آخر شکایت مهریه از آن زمان شروع شده متاسفانه خانم من ارث پدری زیادی بهش رسیده و اون مرد می دانم فقط دنبال پول و ثروت اون هست من می خواهم بدونم چطور میشود رابطه اینها رو ثابت کرد بدون اینکه زندگی بپاشه آیا امکان این هست که همسرم رو مجبور کرد که به پزشکی قانونی بره ولی فقط برای اثبات جرم چون من نمی خوام طلاق بگیرم شاید بگید بی غیرتم ولی من بچه فلج مغزی دارم بدون من یا همسرم اون می میره من نمی خوام اشتباهی بکنم که بازگشت نداشته باشه در آن زمان من از اون مرد شکایت کردم و کلانتری از استعلام از مخابرات گرفت که من رضایت دادم حالا همسرم به خانواده خودش بهانه های الکی تلقین می کنه حتی منم تا چندروزه پیش نمیدونستم پای اون مرد وسطه چکار کنم مساله من پیچیده شده زندگیم پاشیده

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. در حقوق ایران طلاق در دست مرد است مگر زوجه دلیل موجه داشته باشد و شما نیز تا دلیل نداشته باشید نمی توانید شکایت کیفری نمایید. خانم نیز می تواند مهریه اش را اجرا گذارد.