مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین در پرونده مهریه

سلام
همسرم دادخواست مهریه داده و دادنامه قطعی مبنی بر پرداخت 6 سکه پیش و پرداخت 6 ماه 1 سکه اومده که هنوز نبرده اجرا بده
ما از هم جدا زندگی میکنیم ولی هنوز دادخواست طلاق ندادیم
حالا من یه منزل دارم که بخاطر آبروریزی همسرم در محل میخوام بفروشم و منزل جدیدی تهیه کنم هر دو منزل سند داره و مطمئنا فروش و خرید جدید مشخص میشه
حالا سوالم اینه بعد از انجام معامله همسرم میتونه منزل جدید رو به عنوان بخشی از مهریه تملک کنه و بگه خرید و فروش من به عنوان فرار از دین بوده؟
و اگه میتونه منزل جدید رو تملک کنه راه حلش چیه که من منزلم رو عوض کنم بدون تملک از طرف همسرم؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. ایا ملک از طریق داد
گاه توقیف شده?اکنون مالک کیست?