مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه خارج از ایران

همسر بنده دو ملیتی و ساکن آلمان هست، مهریه من 500 سکه عندالمطالبه بوده و در وسع ایشون هست اما ملک یا دارایی در ایران نداره و چهل ساله که داخل ایران هم نمیاد حتی به همین دلیل ازدواج ما وکالتی انجام شده، من هر چند وقت در آلمان یا ترکیه ایشون رو ملاقات می کنم،میخوام بدونم امکان درخواست مهریه از کسی که ساکن ایران نیست و نمیاد ممکنه؟!و چون من هنوز شناسنامه آلمانی ندارم نمیخوام آلمان اقدام کنم، میخوام بدونم اگر درخواست مهریه بدم میتونم بگیرم و اینکه ایشون میتونه از خارج از ایران من رو ممنوع الخروج کنه ؟! (مشکل سیاسی نداره و تو سامانه میخک ممنوع الخدمات نیست)

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت اثبات زنای به عنف مجازات اعدام است منتها مدارک و مستندات و نامه پزشک قانونی لازم است که وقوع تجاوز و عدم رضایت را تایید نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان مطالبه مهریه وجود دارد ولی در نحوه بهره مندی از ضمانت اجرای ممکن است با تردید روبرو شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان مطالبه هست ولی وصول آن به سختی امکانپذیر میباشد