مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من حدود 22 سال هست که با همسرم زندگی میکنم در طی این سالها بارها قرض بالا آورده و پدر شوهرم بارها کمکش کرده در این سالها هر چقدر که طلا داشته ام با اجازه و بی اجازه فروخته است حتی زمینی که ارثیه پدریم بود به اسرار او فروختم و هر زمان که با او صحبت میکنم و میگویم فلان چیز را فروختی پولش را چکار کردی میگوید به تو مربوط نیست همین که هست وتا جای که میتواند به من دروغ میگوید با جهاز کامل آمدم ولی در طی این سالها بیشتر آنها را عوض کردیم آیا این وسایل به من تعلق میگیرد حدود 3 سال است از مادرم کمک خرجی میگیرم وکرایه خانه را خودم پرداخت میکنم مهریه ام 250 سکه بهار آزادی است باید چکار کنم که به حقم برسم پدرش فوت کرده مقداری ثروت به او رسیده است لطفا راهنمایی کنید برای گرفتن حقم باید چکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مهریه خود را مطالبه و سهم الارث وی را توقیف کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مهریه به شما تعلق می کیرد سایر حقوق مالی هم بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص حقوق مالی خود اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،مهریه خود را به اجرا بگذارید.فعلا بهترین راه حل این است اگر تمایل داشتید تماس بگیرید در خدمتم.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وسایل منزل که بعد از ازدواج خریده شده است جز جهیزیه زوجه محسوب نخواهد شد مگر زوجه اثبات نماید که خود او وسائل را خریده است
شما میتوانید درخواست اجرای مهریه را در اداره ثبت مطرح نمایید و درخواست توقیف سهم الارث زوج از ماترک پدر را نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام زندگی مشترک بر پایه مودت و رحمت اس نه شکایت و شکایت کشی

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای مهریه میتوانید اقدام کنید.نفقه نیز به عهده ایشان است.سهم الارث او قابل توقیف است.
برای راهنمایی دقیق تر بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سریعا وکیل گرفته و مهریه خود را به اجرا گذارید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
باید دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید.
تهیه جهیزیه هم بر عهد شما نیست. وظیفه مرد است. می توانید دادخواست الزام به تهیه اثاث البیت بدهید. مطالبه مهریه هم بجای خود می توانید مطرح کنید.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام بهتر از ی وکیل به صورت تلفنی یاحضوری مشاوره بگیرید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

میتوانید مهریه خود را به اجرا بگذارید.وسایل جدید خریداری شده هم دیگر متعلق به شما نیست.مطالبه نفقه هم می‌توانید داشته باشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. جهیزیه که تبدیل به نو شده باشد دیگر متعلق به زن نیست، مگر اینکه خودش خریده باشد که آنهم بحث دیگریست. در قالب دادخواست استرداد اموال باید اقدام کرد نه استرداد جهیزیه.
در خصوص قسمت دیگر سوالتان ، ابتدا انحصار وراثت لازم دارید و سپس مهریه تان را اجرا بگذارید و سهم الارث زوج را توقیف کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست طلاق به دلیل عسر وجرج ناشی از عدم توان در پرداخت نفقه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مهریه را اجرا بگذارید و ماترک را توقیف نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق اداره ثبت نسبت به اجرا گذاشتن مهریه خود اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید سهم الارث همسرتان را بابت مهریه توقیف کنید

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

مطالبه مهریه کنید و تا سقف مهریه از سهم الارث همسرتان مطالبه کنید. در خصوص جهیزیه صرفا وسایل جهیزیه که آورده اید میتوانید با خود ببرید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. شمامیتوانید از طریق اجرای ثبت مهریه خود را ب اجرا بگذارید و در صورتی که مالی از همسر میشناسید معرفی نمایید. بهجهت نفقه نیز میتوانید از ایشان شکایت ترک انفاق یا دادخواست نفقه تنظیم نمایید. در مورد جهیزیه. در صورتی ک اموال فروش رفته و فاکتور خرید وسایل جدید را دارید یا میتوانیدتهیه کنید میتوانید مدعی وسایل خود و طلاها شوید. البته شهادت شهود نیز قابل اثبات است.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در مورد جهیزیه که تعویض شده است در صورتی که فاکتور به نام شما و یا با هزینه شما خریداری شده است خارج از موضوع جهیزیه میتوانید ان را مسترد نمایید نسبت به مهریه نیز مستقلا میتوانید اقدام نمایید و همسر شما نسبت به مهریه مدیون شماست بدوا نیز میتوانید ارثیه همسر خود را بابت مهریه توقیف نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید مهریه خود را مطالبه و سهم الارث وی را توقیف کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام میتوانید سهم الارث را بابت مهریه توقیف نمایید همچنین در خصوص عدم تامین نفقه نیز مطالبه کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای مهریه میتوانید اقدام کنید.نفقه نیز به عهده ایشان است.سهم الارث او قابل توقیف است.

سعید مختاری

جناب آقای سعید مختاری :

سلام دادخواست مطالبه مهریه بدید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سهم الارث زوج بابت مهریه قابل توقیف است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مهریه خود را مطالبه و سهم الارث ایشان را توقیف نمایید