مشاوره حقوقی رایگان - ديه تصادف منجر به فوت كه قاتل فرار كرده است

با سلام
سال ٧٠ پدرم فوت كردند بدليل گم شدن پرونده دادسرايي ايشون سالها بعد در سال ٩٠ كه من كه تنها فرزند پسر خانواده بودم و از صغيري در اومده بودم به همراه ابجيم اقدام كرديم و اين مدارك توي اون سال پيدا شد پدر بنده ارو با تصادف به موتورشون برخورد كردن و ايشون با هل شديدي پرت شدن و با استخون گيج گاهي با شدت برخورز داشته به دسته موتور باعث فوت ايشون شد و راننده مقصر متواري شد بعد از پيدا شدن اين پرونده و با كلي دوندگي امسال يعني در سال ١٤٠٠ راي دادگاهي صادر شده كه ديه بر اساس سال ٧٠ بايد پرداخت بشه به اين جانبان ميخواستم ببينم ايا درسته و خون بهاي پدر بنده هدر رفته يعني؟؟يعني ديه به اون سال بوده ٣٠٠ هزار تومن با توجه به اينكه توي راي كه قاضي صادر كرده نوشتن با توجه به قانون سال ٦٥ تا ٧٣ مبني بر اينكه تمام ديات بايد به صورت همون سال پرداخت بشه و ٣٠٠ هزار تومن پرداخت بشه توسط صندوق بيت المال
ميخواستم ببينم ما نميتونيم به سال دريافت بكنيم گناه ما چي هستش كه در دادسرا پرونده گم شده بوده و يا اينكه اصلا اونا فكر كنن ما دير اقدام كرديم اين دير اقدام كردنه باعث ميشه خون از بين رفته ما پدر ما هدر بره و خون بهاش به اون سال پرداخت بشه؟ايا ما نميتونيم كاري بكنيم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مبلغ دیه باید طبق قیمت روز پرداخت محاسبه بشود
و حتما دادخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید