مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی زانوش اسیب دیده کبود شده فقط

سلام خسته نباشید بنده یک پراید مسافر کشم اون روز دوتا زن کنار هم از خیابان رد میشدن من ترمز کردم وقتی رسیدم بهشون گلگیر سمت شاهد خورد بهشون و افتادن پیر زن هیچیش نشد اون خانوم چهل ساله میگه پام درد میکنه گفتم ببرم بیمارستان نخواستن نه پلیس زنگ زدن نه راهنمایی اومد الان بهم میگن زانوم کبود شده میگم ایا اینا شکایت کنن بجایی میرسن چون امر خود زنی هم درمیونه ک شاید بخاطر دیه خود زنی کنن چون نزاشتن ببینیم پاشو گفتن برو چیزی بشه میگیم خوب الان بره خودشو بزنه پلیس قبول میکنه

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد