مشاوره حقوقی رایگان - منابع ملی

با سلام..در سال 83زمینی خریدم به مبلغ پنجاه میلیون تومان...که این زمینی در سال 1323 سند گرفته. البته باغ بوده ..و در سال هشتاد و دو این زمین به صورت قولنامه ای فروخته شده و من نفر سومی هستم که این زمین را به صورت قولنامه ای خریدم..در این زمین دوتا خونه ی ویلایی ساختم مساحت زمین 2000 متر میباشد...حال منابع ملی میگوید که این زمین جزء اراضی ملی میباشد...حال من باید چه کنم...اگر شکایت کنم با توجه که این زمین الان سه الی چهار میلیارد میارزد پول من را به نرخ روز میدهند...ممنون از راهنمایی شما...

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زمین شما در سالهای قبل
باغ بوده و دارای آثار کشت و احیا بوده ، جز اراضی منابع ملی محسوب
نخواهد شد
و شما باید حسب مورد دادخواست اعتراض به رای کمیسیون
یا دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی و افزایش مستثنیات را به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه
نمایید
و درخواست کارشناس رسمی برای بررسی زمین را نمایید تا