مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد(بطلان مبایعه نامه)به علت عدم تحقق شروط معامله

یک خانه مسکونی شش دانگ تک برگ سند236 متر با پروانه ساخت و پایان کار سال 70 دارم.
سال 96 حیاط منزل مسکونی را به متراژ 86 واگذار کردم قید شد حیاط زمین جدا شده از ساختمان خریدار در مبایعه نامه تهعد نموده که به هر ارتفاعی که مجوز دهند بسازد و کارهای تفکیک سند را انجام دهد.
ولی با تحویل حیاط سریعا غیر قانونی به مغازه تبدیل نمود تمام پنجره ها منزل را مسدود کرد و با اعتراض بنده و حضور در کمیسیون ماده صد پلمپ شد.ولی ظرف یک هفته مجددا باز شد پیگیر شدم فهمیدم با مبایعه نامه تشکیل پرونده جداگانه در شهرداری داده اسمش را وارد سیستم کرده و به عنوان مالک در کمیسیون ماده صد حضور یافته و جریمه داده و حیاط را به مغازه تجاری تبدیل کرده و تمام این کارها را با زد و بند و پرداخت رشوه به احدی از کارمندان شهرداری انجام داده است و پرونده کیفری هم در این ابطه وجود دارد.با اعتراض بنده مشگل حل نشد و ناچارا به دیوان عدالت اداری شاکی شدم و رای تجاری شدن حیاط مسکونی به سه دلیل باطل شد.یک خلاف کاربری ملک است دو خلاف مشاعی حیاط است و سه خلاف تراکم مجاز ساخت است و شهرداری تاکنون از اجرای رای دیوان استنکاف نموده است.منزل مسکونی بنده آتش گرفته و به طلی از خاکستر تبدیل شده پنجره نداشت کوره شد و ناودانی هم آسیب دید و آب باران و برف در تیغه های خانه جاری و نابود شد منزلم. مدت سه سال است که خالی و قابلیت دریافت پروانه تعمیرات اساسی و یا دریافت پروانه ساختمانی را به علت عدم رعایت اصول شهرسازی و نداشتن پنجره ندارد.
گواهی عدم تفکیک و افراز خودم از اداره اسناد املاک و شهرداری گرفتم.
بنده پول ندارم وکیل بگیرم هفت فرزند دارم و یه حقوق از کارافتادکی تامین اجتماعی چه کار باید کنم ساکن همدان هستم راهنمایی و کمکم کنید .

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام به واحد معاضدت و ارشاد دادگستري يا كانون وكلاي محل مراجعه بفرماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره معاضدت کانون وکلای دادگستری شهر خویش مراجعه کنید