مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد وکالت نامه

سلام زمینی داشتین ارثیه پدری که 20 سال پیش فروخته شد.در ان زمان مادرو برادرم گفتند ان زمین را فروختیم نصفش را قرض های پدرت را دادیم و نیمه دیگر را یه زمین کوچکتر خریدیم که مال همه ماست.ولی بعد بیست سال که میگوییم خب سهم ما را از زمینی که خریدیم بده میگوید نه اون زمین اولی در واقع نصفش بنام من بوده نصفش بنام مامان که نیمه مامان را فروختیم قرض های پدر را دادیم و من هم از نیمه خودم این زمین کوچکتر را خریدیم.و برای اثبات یه وکالت نامه ای اورد که در ان مساحت کلی زمین را ذکر کرده که پدرم به مادرم و برادرم وکالت داده کارهای زمین را انجام دهند و هیچ جمله ای که بگوید نصف برای تو و نصف برای مادر نبود.ایا اون میتونه یه سند محکم دال بر اینکه نصف زمین برای برادرم است باشد؟؟یا اینکه چون ما شش دختر بودیم پدرم وکالت داده به مادرم و برادرم که فقط کارهای مربوط به زمین از جمله پرداخت مالیات،فروش..انجام دهند؟؟پایین برگه هم هیچ شاهدی امضا نکرده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر وکالت دلیل بر مالکیت نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر وکالت دلیل مالکیت نیست مگر اینکه قراردادی نیز تنظیم شده باشد.