مشاوره حقوقی رایگان - زمین ملی

سلام
چهار سال قبل زمینی به مساحت210متر را در یکی از روستاهای رامسر به صورت قولنامهای خریداری نمودم ،قبل از خرید از بخشداری وبنیاد مسکن استعلام گرفتم داخل بافت مسکونی بودوطرح هادی داشت،بعد از خرید زمین جواز ساخت بنای دو طبقه را گرفتم بعد اتمام ساخت پایان کار هم گرفتم ،یک سالی هست که اقدام به گرفتن سند کردم بعد کلی استعلام آوردن از ادارات مختلف فرستادن جهاد هم موافقت کرد حالا فرستادن منابع طبیعی بعد 6ماه میگن زمین جز ارازی ملی هست لازم به ذکر است قطعات زمین های اطراف زمین من ساختمان ساختن وسند ششدانگ گرفتندمیخواستم راهنمای بفرمائید چه راه حلی دارد؟؟؟
اگه از فروشنده زمین شکایت کنم آیا خسارت زمین بنرخ روز و خسارت بنای احداثی رو میتونم دریافت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اول علیه منابع طبیعی طرح دعوا کنید و در صورتی که نتیجه ای نداشت، علیه فروشنده دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید.
خسارات نیز از فروشنده قابل مطالبه است.