مشاوره حقوقی رایگان - جوی آب

جوی آبی ک حدودا 50 سال است از آن آب میبردیم و چند سالی است ب علت کم ابی لوله کشی شده و ب تازگی صاحب باغ که جوی آب از آن میگذر برروی جوی اب دیوار گذاشته و کلا مسیر دنباله روی جوی اب رو گرفته ومیگوید اب داخل لوله است.لازم ب ذکر است ک ما هیچ برگه یا سندی از راه اب نداریم ولی صاحب باغ مذکور برگه دارد که زمین را خریده.حالا ما باید چیکار کنیم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر همسایه ها صرفا حق عبور آب را داشته باشند در این صورت با توجه به اینکه آب از داخل لوله رد میشه کسی حق اعتراض ندارد مگر اینکه ثابت کنند که حق عبور داشته اند.
به هر حال اگر لوله گرفتگی یا هر مشکلی داشته باشه همسایه ها می توانند با هماهنگی مالک وارد ملک شوند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از سابق حق استفاده از اب را داشته ایید وایشان ممانعت از بردن اب نموده قابل رسیدکی وطرح دعوی مناسب می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم اگر از گذشته شما حقی داشتیم و آب از قدیم استفاده می‌کردیم و به طبع ایشون میتونه آب رو بگیره و شما میتونید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از سابق حق استفاده از اب را داشته ایید وایشان ممانعت از بردن اب کردند میتوانید قانونا پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قبلاً حق استفاده از آب و یا مسیر لوله کشی زمین را داشته‌ایم و در حال حاضر مشکلی به وجود آمده و مانع می شوند می توانید دادخواست ممانعت از حق مرتبط با آن را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر حق ارتفاق و عبور را از قدیم داشته اید به استناد شهادت شهود می توانید شکایت ممانعت از حق نمایید