مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دندانپزشک

سلام من سه سال پیش دندونامو ارتودنسی کردم وبعدش دکتر پشت دندونام ریتینر گذاشت وگفت تا 4 سال باید باشه الان که دوساله ازش میگذره دندونام جابجا شدن ودکتر میگه باید دوباره هزینه بدی ارتودنسی بشه میخوام بدونم آیا من باید این هزینه رو بدم یا دکتر خودش موظف و مسئوله که درستش بکنه چون من قبلا هزینه رو کامل دادم وتصفیه کردم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید شخصاً یا توسط وکیل از طریق دادسرای جرایم پزشکی اقدام به شکایت نمایید و بعد کمیسیون برای شما تشکیل می‌شود و دندانهای شما توسط پزشک های متخصص بررسی و کارشناسی می‌شود در صورتی که کمیسیون تایید کند یا اصول از جانب پزشک بوده است تمام خسارات شما باید به شما پرداخته شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام پزشکی پیگیری کنید در صورت تایید قصور پزشکی توسط کمیسیون می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.