مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسر

سلام ، من با شوهرم چندساله ازدواج کردیم که هردو قبلا یک بار ازدواج ناموفق داشتیم و چندسالیه فهمیدم دلیل جدا شدن از همسر سابقش مشکلات خانوادگی و تفاهم نداشتن نبوده بلکه این اقا مشکل روانی دارن و خیانت میکنن ، الانم به خانم های آشنایان و اقوامشون پیام میدن و پیشنهادات خجالت اور میده بهشون ،، از طرفی یه مدت با یه خانم رابطه نامشروع داشتن و لو رفتن من عکس پیام هاشون رو دارم هنوزم ، یه بچه 5 ساله دارم ولی خرجیمون رو نمیده و خودش یه شهر دیگه کار میکنه الانم به همسر سابقشون گیر داده و بهش پیشنهاد میده ، ایشون تصورشون اینکه علم غیب دارن و میتونن با بزرگان علم غیب و … ارواح در ارتباط باشه در حالی که دروغ میگه و خودش رو جزو یاران امام جا میزنه ، الانم شروع کرده به بردن آبروی من و به دروغ بهم تهمت میزنه و روم عیب میزاره و کلی بدم رو میگه و دنبال اینکه من کار اشتباه کنم تا منو مجازاتم کنن اونم با دروغاش!!!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دهید یا طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اثبات رابطه نامشروع و عدم پرداخت نفقه میتوانید دادخواست طلاق دهید