مشاوره حقوقی رایگان - لایو گرفتن بدون اجازه و پست کردن

10 اسفند روز عروسیم آرایشگر بدون اجازه از موها لایو گرفت و گفت فقط از موهات لایو میگیرم اما صورتم کامل پیداست.بعد بدون اجازه ی من لایو رو پست کردن همچنین تصویر خواهر شوهرم توی لایوشون کامل دیده میشه بدون حجاب.من از اتباع هستم و میدونم که نمیتونم شکایت کنم ازشون چندبار خواهش کردم اما پاک نکردن آخر هم گفتن از من شکایت میکنند چون بی ادبی کردم.و گفتن پول دارن و من نمیتونم هیچ کاری بکنم.و منو از آرایشگاه بیرون کردند.من چه کاری میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با مراجعه به دادسرای محل وقوع جرم از نامبرده به اتهام انتشار تصاویر خصوصی شکایت نمایید . دادستان می بایست دستور رسیدگی بدهد فرقی نمی کند اتباع بیگانه باشید یا ایرانی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حق ندارند بدون اجازه عکس و فیلم مشتریان را منتشر کنند مطابق قانون جرایم رایانه ای جرم است