مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ورثه ای

با سلام پدر بنده سال 95 فوت کرده و مادر بنده سال 96
ما 3 فرزند هستیم یکی از بچه ها میخواد سهم الرث رو طی وکالت فروش به من واگذار کنه
خواستم ببینم با توجه به اینکه پدر سال 95 فوت کرده و مادر سال 96 آیا توی وکالتنامه اسم مادر هم باید قید بشه یا اینکه چون ملک به اسم پدر بوده نباید قید بشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.باتوجه به این که پدر زودتر از مادر به رحمت خدا رفته اند مادر از اموال پدر ارث می برد.اگر برادران می خواهد سهم الارث خود را واگذار نماید می می بایست نسبت به ماترک مادر نیز بشما اختیار بدهد. نتیجه بله باید نسبت به سهم مادر مرحوم نیز قید نماید . تشکر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از اموال پدرتان یک هشتم به مادرتان می رسد و دوباره از مادر به بقیه فرزندان می رسد که اگر برادرتان بخواهد سهم الارث خود را به سمت انتقال دهد باید سهم هر یک از وراث مشخص شود و در وکالت‌نامه قید شود که از ماترک مادر و پدر که بعداً مشکلی پیش نیاد و بهتر است جهت انجام اینکار با اخذ انحصار وراثت اقدام کنید.