مشاوره حقوقی رایگان - جوی آب

سلام بنده زمینی در نزدیک روستا دارم که قبلا بغل زمین جوی آب بوده و چند وقتی بود جوب ازبین رفته بود و کسی آب انتقال نمی داد و در حال حاضر زمین طرح هادی شده و قراره مسکونی بشه و اطراف زمین را مسکونی ساختند و فقط ملک بنده مانده است و حصار نکشیده ام و پشت زمین بنده یک نفر ملک خریده و الان می خواهد از آنجا آب ببرد همسایه بغلی هم اومده روی جوب دیوار کشیده الان حکم چیست ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کسی که ملک را خریداری کرده از حق عبور از جوی آب را داشته می تواند دادخواست رفع ممانعت بدهد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر راه آب و محل عبور شما از قبل وجود داشته و هم اکنون مانع می شوند می توانید دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت از حق دهی سید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمامی کسانی که از جوی آب به زمین خود میبردند میتوانند بابت رفع مزاحمت و ممانعت از حق دادخواست بدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمام آنها می توانند از جوی آب استفاده کنند و از هر کدام از آنها می تواند طرح دعوا نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حق ارتفاقی موجود باشد امکان پیگیری توسط ذینفعان وجود دارد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔تمامی کسانی که از جو اب به زمین خود میبردند میتوانند بابت رفع مزاحمت و ممانعت از حق دادخواست بدهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ذی نفعان نسبت به حق ارتفاق می‌توانند اقدام کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر ایجاد مزاحمت شده باشد می توانید جهت رفع آن اقدام نمایید