مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول به کارت بانکی

سلام
بنده میوه فروش روی وانت هستم شخصی به من مراجعه کرد و گفت چون از همسرش طلاق گرفته کارت بانکی نداره و نمیتونه پول سیب زمینی پیاز رو بده به من گفت کارت بانکی رو بده پول بزنم منم دادم پولی که واریز کرد بیشتر بود و بقیشو بهش نقد دادم یه چند بار این اتفاق افتاد و حتی بعضی موقع ها چون نقد نداشتم بدهم کارت بانکی رو به طرف میدادم خرید میکرد می‌آورد کارت رو. میوه فروش بعدی شاهد این قضیه هست و دوتا از مغازه دارها چهره طرف و خرید کردنش از من رو شهادت میدن. الان دو نفر از من شکایت کردن و پرونده رفته دادسرا!
شماره تلفن طرف رو هم دارم
یکی از شاکیان میگه من پول جهت بردن تعدادی آدم به شیراز ریخته بودم که خبری از ماشین نبود.که ایشون اصلا قراردادی ننوشته همینجوری روی حرف طرف اطمینان کرده.
دومین شاکی هم تو بانک نوشته اداره جعل و کلاهبرداری

پاسخ ها :

واریز وجه کلاهبرداری شده