مشاوره حقوقی رایگان - نحوه استفاده از پارکینگ مشاع

با سلام
بنده 2 ساله مالک یک واحد از ساختمان 6 واحده هستم که برای 6 عدد ماشین جای پارک دارد و حتی بیشتر که متاسفانه قید در سند نمیباشد
پس از مستقر شدن در واحدم متوجه شدم بخاطر مخالفت مدیر ساختمان با پارک ماشین در پارکینگ کسی از پارکینگ استفاده نمیکند
در صورتی که خود مدیر ساختمان موتور خود را در پاکینگ پارک میکند
سوالی از حقوقدانان عزیز دارم: آیا مدیر ساختمان میتونه به تنهایی جلوی پارک ماشین را بگیرد و آیا خودش در این شرایط موتورش را پارک میکند تخلف نکرده است؟
لطفا بنده را در این زمینه راهنمایی بفرمایید با ذکر ماده قانون
تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ایشان حق منع دیگران را جهت پارک کردن در قسمت اختصاصی خود را ندارند شکایت ممانعت مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی تواند ممانعت کند دادخواست ممانعت از حق دهید