مشاوره حقوقی رایگان - طلاق پدر و مادر و ازدواج مجدد مادر

سلام خسته نباشید بنده پسر هستم 22 سالمه و دانشجو ترم اخر.. پدر و مادر بنده چند سالی است که طلاق گرفته اند‌ و مادرم 3 سال است ک ازدواج مجدد کرده ... بارها و بارها پس از هر بحثی مادرم مرا تهدید به بیرون کردن می‌کند ک من میخواهم با شوهرم زندگی کنم ..خب این خانه ای ک در آن زندگی می‌کنیم اجاره ای است ..آیا ادعای او درست است و میتواند منو بیرون کنه یا اینکه باید با شوهر خود زندگی کند ..

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر موجر است بله.سعی کنید مدارا کنید تا به یک استقلال نسبی برسید و بتوانید مستقل زندگی کنید تا حرمتتان حفظ شود.

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام به هرحال شمابه سن قانونی بلوغ ورشد رسیده اید واستقلال دارید ودیگر حضانت وهزینه های زندگی شماالزامابرعهده مادر نیست و مادرتان به دلیل تجدید فراش قانونا میتواند مستقل وباهمسرخود زندکی کند و جدای از شما.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مادر شما درقبال پسر 22ساله خودمسولیتی ندارد