مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام. بنده به یکی از دوستانم که به عنوان امین بنده بوده اعتماد کرده و در املاک ایشان چندین عقد قرارداد ملکی داشتم. در اخرین عقد قرارداد که از وراث خریداری نموده ام. ایشان نام خود را در مبایعه نام اضافه نموده و خود را بعنوان شریک بنده در خرید ملک معرفی نموده است بعد از چندین جلسه مراجعت و یک بار از طریق قانون از ایشان خواستم که تعیین تکلیف شود که ایشان اقدام به شکایت و مطالبه سهم نموده اند. در جایی که مبلغ پرداختی کلا از ناحیه بنده بود و ایشان هیچ مبلغ از خود نداده. خواستم بفرمایید که چه باید بکنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید پرداخت وجه از جانب شما اثبات شود ضمن اینکه نحوی اضافه کردن نام ایشان به چه صورت اگر آیا جعل نموده؟ که در این صورت با توجه به نسخ دیگر مبایعه نامه و ارجاع به کارشناس قابل تشخیص است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی برای پرداخت خود دارید میتوانید دادخواست اثبات مالکیت دهید

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

باید مدارک استنادی شما ملاحظه گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال نامبرده مدعی شراکت و نام وی نیز در قرارداد ذکر شده و شما در زمان تنظیم قرارداد و قبل از امضاء می توانستید به این موضوع اعتراض کنید و اعلام کنید که شریک نبوده و از امضاء قرارداد با این شرایط امتناع می کردید.
اگر پول را شما پرداخت کرده اید میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید و اعلام کنید به شما بدهکار است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید در دادگاه مالکیت خوددرا ثابت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود باید مالکیت خود را اثبات کنید