مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل ترک نفقه

11 ماهه عقد کردم، 4 ماه بعد از عقد به اختلاف خوردیم و ولی آقا حاضر به طلاق توافقی نشد، و 7 ماهه هیچ تماسی با من نگرفته، بلاتکلیفم گذاشته، حکم نفقه برای 11 ماه رو هم گرفتم ولی پرداخت نکرده ، برای مهریه هم دارم اقدام می کنم، اگر درخواست طلاق برای ترک نفقه کنم، دادگاه رای به طلاق صادر می کنه ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اگر به پرداخت نفقه محکوم شود و پرداخت نکند عسر وحرج شما ثابت می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که زوج به پرداخت نفقه محکوم شود و بعد از صدور اجرائیه نسبت به پرداخت نفقه اقدام نکند زوجه می تواند به استناد آن دادخواست طلاق بدهد.