مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

قاضی حکم به این صورت صادر کرده مستندا به مواد198_515_523 از قانون آیین دادرسی مدنی و ماده 10 از قانون مدنی خوانده را به پرداخت مبلع 23750000 ریال بابت هزینه های ملک استیجاری و پرداخت مبلغ 250000000 ریال بابت رهن و پرداخت هزینه دادرسی و همچنین خسارت تاخیر تادیه و پرداخت حق السعی طبق تعرفه از باب قاعده تسبیب و لاضرر محکوم می نماید حالا در مرحله تجدید نظر خواهی خسارت تاخیر تادیه برداشته شده ولی این بنده آخر حق السعی از باب قاعده تسبیب و لاضرر هست الان که میخوام حکم اجرا کنم حق السعی چگونه محاسبه میشود

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. دررای. دادگاه امده طبق تعرفه محاسبه می شود. البته بهتر بود کمی از موضوع را توضیح دهید که بهتر راهنمایی شوید.