مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

سلام. من به اجبار شوهرم برای بخشیدن کل مهریه و هرچی که تو سند ازدواج قید شده بود رو با دست نوشته ای بخشیدم (در ازای دادن یک دستگاه پراید و چک 200م)(مجبورم کرد با دستخط خودم بنویسم و پایینش امضا کردیم) درصورتیکه نه خودرویی به اسم شده نه چکی به حسابم گذاشته و بهم نداده....اثر انگشت نزدم و دفتر ثبت اسناد رسمی هم نرفتیم و به اجبار تو خونه خودمون انجام شد
میخوام بدونم که ایا بعد ها اگر مشکلی پیش اومد این دست خط اعتبار قانونی و دادگاهی دارد؟ ایا میتونم مهریه و صداقم رو درخواست کنم؟

پاسخ ها :

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

مي تونيد درخواست مهريه كنيد و اگر همسرتون مدعي پرداخت مهريه بوده بايد به اثبات برسونند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اعتباری ندارد.
هر زمانی که خواستید می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و اگر مدعی شد مهریه را بخشیده آید می توانید اعلام کنید که دست نوشته با اکراه بوده است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست ابطال آن اقرارنامه را بدهید به دلیل عدم انتقال سند پراید و عدم پرداخت مبلغ 200 میلیون چک

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در حد خود اعتبار دارد. به نظر تبدیل تعهد صورت گرفته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعتباری ندارد نگران نباشید و مهریه شما قابل وصول است