مشاوره حقوقی رایگان - از کی باید شکایت کنم

باسلام.
من یکساله درگیر یه مسئله ای شدم که هیچ وکیلی تا حالا نتونسته یه جواب درست به من بده
من یه ماشین قولنامه ای خریدم بعد از دو روز فروختم به یکی دیگه
ماشین توقیفی از اب دراومد
فروشنده ی ماشین به من میدونسته ماشین توقیفیه اما به من فروخته شکایتم کردم شورای حل اختلاف میگه باید از صاحب سند شکایت کنی.شکایتمو چند روزه رد کردن
از طرف دیگه هم اونی که من ماشینو بهش فروختم یه چک جدید داده بهم که انتقالم نداده بنامم الانم اون مدعیه ماشین بسرقت رفته.دو بارم از اون شکایت کردم که گفتن چون تو صاحب سند نیستی شکایتت رد میشه.
نمیدونم چیکار کنم تروخدا کمکم کنین.
بابت چک میتونم اقدام کنم؟ از فروشنده باید شکایت کنم یا صاحب سند؟؟ از خریدار چی میتونم وجه چک رو مطالبه کنم؟؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
شما از فروشنده بابت انتقال مال غیر و جبران خساراتتون شکایت کیفری کنید.
توصیه میکنم بابت چک اقدام نکنید چراکه خسارت شما باید از طرف فروشنده به شما پرداخت شود و مطالبه چک از خریدار خود ممکن است این ظن را بوجود آورد که شما هم سوء نیت دارید.
به هر حال باید مدارک شما دقیق بررسی بشوند و نمیتوان به این صورت راهکار دقیق ارائه نمود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حتما مشاوره حضوري يا تلفني درخواست نماييد
موضوع داراي ابعاد مبهم مي باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مداخله در اموال توقیفی جرم است با توجه به علم و اطلاع شما دیگر حقی نسبت به چک ندارید.