مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند رسمی

بهمن ماه سال 96یک دستگاه آپارتمان از شخصی که در پیش فروش از واحدهای سازنده خریداری کرده بود خریدم و 20 میلیون برای تنظیم سند که قرار بود تا پایان خرداد97 داده شود نگه داشتیم ولی پایان کار تا خرداد صادر نشد و الان نزدیک به 6 ماه است که پایان کار تفکیکی صادر شده و ملک که ده واحد میباشد 5 واحد مربوط به مالک و 5 واحد مربوط به سازنده میباشد با توجه به اینکه سند شش دانگ ملک مربوط به مالک است 5 واحد خود را بنام خریداران کرده و واحدهای مربوط به سازنده را بدلیل اینکه ادعا میکند سازنده به او بدهکار است از سند بنام زدن خودداری میکند؟ بنده باید از چه کسی تنظیم سند را بخواهم در ضمن اینجانب گواهی عدم حضور فروشنده را نیز نگرفتم در ضمن فروشنده دادخواست تنظیم سند توامان هم برای سازنده و هم برای صاحب ملک داده آیا لازم است که بنده هم برای التزام به تنظیم سند دادخواست دهم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر
در صورت تمایل بادردست داشین کلیه اسناد و مدارک مشاوره حضوری بگیرید .