مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم و فحاشی توسط پدر

سلام من پسری 14 ساله هستم پدر من خیلی آدم بد جنس هست ایشون کارمند بانکه همش تا حرف از یه چیزی میزنم به من فحاشی میکنه بعضی مواقع هم من مورد ضرب و شتم ایشون قرار میگیرم مشکل اصلی من دوچرخه و پلی استیشنم است من میخوام اینا رو بفروشم چونکه پول نیاز دارم ولی ایشون از نظر مالی وضعش خوبه ولی نمیزاره به من حرفهای رکیک میزنه و میگه تو که خودت نرفتی کار بکنی پول اینا رو در بیاری و نمیزاره میخواستم بدونم اینها رو خودش به من هدیه داده آیا مال من محسوب میشن و چه حکمی داره که به من فحش میده و مورد ضرب و شتمش قرار میگیرم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون شما هنوز به سن 18 سال نرسیدید حق فروش ندارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بابت ضرب و شتم به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید و در مورد معامله چون شما صغیر ممیز هستید با اجازه ولی می توانید معامله کنید والا باطل است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اموال مال شما نیست که بفروشید شما فعلا نفقه خور پدر هستید تحمل کنید هجده ساله شدید برید کار کنید درامد کسب کنید بعد هر کاری دوست داشتید با اموال خود انجام دهید احترام پدر مادر خود را داشته باشید تا اسیب نبینید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر شما بدون اجازه پدر نمی توانید
وسائل را بفروشید