مشاوره حقوقی رایگان - گذشت وکالت تعویض پلاک و زندان رفتن خریدار بدلیل مهریه

سلام . بنده فروشنده هستم.
ماشینم را به بنگاه دار فروختم و وکالت تعویض پلاک یک‌ماهه دادم. یک هفته بعداز گذشت موعد و تاریخ وکالت نامه ، از زندان تماس گرفته که بدلیل پرداخت مهریه داخل زندان هست. و از من درخواست کرده که جهت تعویض پلاک، به پدر یا برادر و یا وکیل قضایی ایشان مجدداً وکالت بدهم تا زودتر پلاک تعویض شود.
لطفاً من را از خطرات احتمالی آگاه کنید و همچنین راهنمایی کنید که چه اقداماتی را باید انجام بدهم تا هم زودتر تعویض پلاک شود و هم اشتباهی در روند کار نکنم.
سپاس

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
وکیل قضایی ایشان باید وکالت‌نامه خود را به شما ارائه دهد ، داخل در حدود اختیارات وکیل ، اخذ سند و تعویض پلاک خودرو به نام موکل باید باشد ، در این حالت شما وکالت مجدد به خریدار با وکالت مع الواسطه وکیل دادگستری تنظیم میکنید و مشکلی نخواهد بود . ضمنا یک نسخه از وکالت‌نامه وکیل دادگستری را از ایشان تحویل بگیرید .