مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

عرض سلام.بنده آقا هستم و 3سال میشه عقد کردم از 3سال پیش درگیر طلاق با همسرم هستیم و ایشان هیچوقت برای شروع زندگی مشترک اقدام نکردن.با دستخط وکیلش توافقنامه نوشتیم که مقداری پول جهت مهریه بدم و طلاق بگیریم حتی دفترخانه هم رفتیم ثبت کردیم و وکالت طلاق دادم.ضمن اینکه بارها بهش گفتم من قصد ازدواج دارم و منتظر طلاق هستم و ایشان از سال گذشته میدانست که من از طریق پیامک و تماس با دختری تو یک شهر دور جهت ازدواج در ارتباطم‌.الان شکایت رابطه نامشروع کرده.لطفا راهنمایی بفرمایید که میتونه بنده رو محکوم کنه؟ تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه طلاق انجام نشده می تواند شکایت کند.
البته شما می توانید اعلام کنید که قصد ازدواج دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا وقتی طلاق نگرفته اید و حکم ازدواج مجدد نباشد زوجه میتواند رابطه نامشروع را در صورت اثبات و دلایل کافی پیگیری نماید . میتوانید دفاعیات خود زا در دادگاه ارایه دهید