مشاوره حقوقی رایگان - وجه التزام

سلام خسارت تاخیر قرارداد وجه التزام دارم مدت طولانی هست با وجود امضا و اثر انگشت و چهار شاهد در زمان قرارداد طرف امضا و قرار داد را انکار میکند و قرارداد کارشناسی رفته ولی اصلا خبری نیست چه کار میتونم بکنم کارم سریع انجام شه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید صبر کنید تا کارشناس نظریه خود را اعلام کند
بعد از ابلاغ نظریه کارشناس طرفین هر کدام اعتراض داشته باشند می توانند به نظریه کارشناس اعتراض کنند
در این صورت موضوع به هیأت سه نفره ارجاع میشه، بنابراین ممکن است تا حکم قطعی صادر بشه ماه ها طول بکشه و باید صبور باشید.