مشاوره حقوقی رایگان - شرایط فسخ قرارداد ملکی که فعلا قولنامه شده

باسلام. حدود 5ماه پیش ملکی با دو سند و دو صاحب فروخته شد و قیمت ملک یک دفعه گران شد و خریدار برای اینکه هزینه قولنامه کمتر بده هر دو ملک را با تبانی بنگاه دار یک قولنامه نوشته ایا این قانونی هست درضمن پشیمانه هم 50میلیون نوشته اند و خریدار اول معامله 80میلیون داده گفته بقیه موقع تخلیه و سند. در ضمن فروشنده ها هردو بی سواد و بند قرارداد را بلد نبودن بخوانند و خریدار تمام بندها را به نفع خودش نوشته راهی برای برگشت ملک به فروشنده هست فقط قولنامه صورت گرفته

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام باید حضوری تشریف بیاورید تا مدارک بررسی شود

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. مبایعه نامه نوشته شده و اگر شروط و تعهدات به درستی رعایت شده باشد ،دلیلی بر فسخ نیست . و باید در مبایعه نامه کاملا به مشخصات دو ملک و مالکین اشاره شده باشد.