مشاوره حقوقی رایگان - ترک همسر بدون اجازه و هماهنگی شوهر از منزل

با سلام

بنده چند وقتی است که درگیر دادگاه در خصوص مسائل مهریه و نفقه شده ام در حالی که با همسرم زیر سقف مشترک زندگی می کنیم و ایشان به دفعات برا یک یا دو روز منزل رو بدون اجازه و هماهنگی با من ترک می کنند لطفا با توجه به سقف مشترک برای زندگی راهنمایی بفرمایید که جهت تمکین خاص و عام به چه صورتی باید اقدام کنم چون در زمان ترک منزل که به کلانتری مراجعه می کنم صرفا اظهارات بنده رو یادداشت می کنند که به راحتی در محاکم قضایی قابل انکار است و از طرفی چون در زیر یک سقف زندگی می کنیم قاضی تمکین عام و خاص رو رد می کند در حالیکه همسر بنده وظایف شرعی و زناشویی خود را نسبت به بنده انجام نمی دهد و بدون اجازه و اطلاع بنده منزل رو ترک می کند.

لطفا راهنمایی بفرمایید این مسائل رو چگونه می توان مستند کرد که در محاکم قضایی قابل دفاع و ارایه باشد.. ممنونم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر طرح دادخواست الزام به تمکین نتیجه ای نخواهد داشت.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازمند توضیحات بیشتر می باشد
از طریق مشاوره تلفنی اقدام فرمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به تقدیم دادخواست می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب موضوع شما نیاز به بررسی و گفتگو می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد تمکین تنها در صورتی که زن به اراده خودش خارج از منزل مشترک سکونت داسته میتوانید دادخواست دهید و نتیجه ان تجویز ازدواج مجدد شماست .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تمکین زوجه را اثبات نمایید
و باید ادعای خود را اثبات نمایید