مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام من میخواستم طلاق بگیرم ب خاطر مواد رابطه نامشروع دروغ نزاشتن رفتیم مشاوره همه جلساتشو رفتیم بعدش مشاور برا همه اینا ضمن عقد نامه از شوهرم تعهد گرفت.
الان بعد شش ماه از شوهرم تست گرفتم مثبت شده بردم پیش مشاور قبول نمیکنه میزنه زیر همه چی میگه بپذیر برو زندگی کن من باید چیکار کنم ک مشاور تست بگیره ازش میزنه زیر همه چی وظیفشو انجام نمیده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید بعد از انجام مشاوره پرونده طلاق را از طریق دادگاه پیگیری کنید
می توانید دادخواست طلاق بدهید و دلیلتونم اعتیاد زوج باشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای طلاق با ادله اثباتی باید عسر و حرج خود را ثابت کنید یکی از این موارد اعتیاد مضر و مستمر وی و تلاش شما جهت ترک ایشان‌ مثل بردنشان به کمپ و ترک‌نکردن می تواند باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تست مشاوره دردی را درمان نمی‌کند باید دید هدف زندگی است یا تمام کردن آن زیرا زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد