مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو از سمت دادگاه

با عرض سلام چند ماه قبل با شخصی در خیابان مشاجره کردیم و درگیر شدیم من همان شب به 110چندبار تماس گرفتم ولی چون شماره پلاک را نداشتم نتوانستم شکایت کنم بعداز چندوقت توخیابون کلانتری ماشینم روخوابوندن وگفتن پلاکت شکایتی داره که اون اقا با برداشتن شماره پلاک من ازم شکایت کرده بود خلاصه بعداز چند ماه رفتن اومدن دادگاه با شهادت دروغ دوستان شاکی من را محکوم به پرداخت مبلغ950هزارتومان به صندوق دولت کردن الان مبلغ رو پرداخت کردم ولی چون خودرو 2 ماه قبل از این از دلال به صورت قسطی خریدم پلاک بنامم نیست من راننده اسنپ هستم و امور زندگیم با کارکردن روی خودرو امرار معاش میشه فروشنده هم چون اقساط بخاطر توقیف خوردو نتونستم پرداخت کنم نمیاد من بخدا الان پول پارکینگم ندارم وبرای نان شب زن وبچه ام هم شرمنده ام الان که فیش رو پرداخت کردم باید چیکارکنم درضمن من هیچگونه سوسابقه ای هم ندارم وبرای بار اول هست که کلانتری ودادگاه میرم تروخدا اگر میشه راهنماییم کنید که چیکارباید بکنم ممنون میشم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه برای طی شدن مراحل اداری و ترخیص خودرو، واجب است که اسناد و مدارک شناسایی خودروی توقیف شده همراه مالک خودرو باشد اصل و کپی کارت ملی و کارت خودرو خود را برای ترخیص خودرو همراه داشته باشید، چراکه بدون در دست داشتن کارت شناسایی خودرو ترخیص نمی گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به شعبه درخواست رفع توقیف خودرو را نمایید تا دستور رفع توقیف
صادر بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق شعبه درخواست رفع توقیف خودرو را نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تقاضای رفع توقیف را طی لايحه ای تخصصی خطاب به شعبه اعلام دارید