مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی

درسال 98 طبق توافق با کابینت کار تخمین زده شد‌ مبلغ کل کابینت از قرار متری یک‌دویستوکل مبلغ 18 میلیون تخمین زده شد و هممون سال 70 درصد پول یعنی 13 میلیون پرداخت کردم قرار دادم هم دارم با ایشون امضا کرده (قرارداد دستی) حالا امسال که خونه تحویل گرفتم‌ اومد‌ کابینت کرد و بعد به عنوانی که میخاد چوب بخره یک‌چک در وجه خودش گرفت و رفته مبلغ زده 42 میلیون در همین موقع 5 میلیونم نقدی دادم چک 42 میلیون داده به شخص ثالث موتور خریده شخص برگشت زده
بهش گفتم میگه دستمزدم
حالا چطور 70 درصد‌کار که باید طبق مبلغ سال 98 باشه به نرخ روز حساب نمیکنه و‌پول دستمزد که 47 میلیون‌ نمیشه رو به نرخ روز حساب میکنه
و ایشون فاکتورم ندادن به اصناف مراجعه کردم
حالا با چه عنوان حقوقی در دادگاه شکایت کنم؟ چه عنوانی بنویسم‌ که همزمان با شکایت‌ چک با هم بررسی بشه و کارشناسی بشه هرچقد اضافه گرفته برگردونه
به من گفتن صبر کن ثالث برای چک شکایت کنه بعد دادخواست تقابل بزن این امکان پذیر است؟
یا جدا شکایت کنم و تحت چه عنوانی شکایتم رو عنوان کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر چک به صورت امانت در نزد ایشان بوده است شما باید ابتدا شکایت کیفری خیانت در امانت را مطرح نمایید
و در دادگاه اعلام نمایید که چک سفید امضا بوده است

و سپس دادخواست استرداد لاشه چک را به علت امانی بودن را اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول از طریق اتحادیه گزارش دهید و سپس بر طبق مفاد قرارداد فی مابین اقامه دعوی نمایید