مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک

سلام و خسته نباشید...
من 2 دستگاه خودرو به صورت وکالتی به دو نفر فروختم یکی رو سال 1398 و یکی رو سال 1401 که هردو نفر هم تا الان هیچ اقدامی برای تعویض پلاک نکردن و چون پلاک هر دو خودرو به نام من هست و فعال هستن 7 یا 8 دوره هست که نمیتونم در قرعه کشی ایرانخودرو یا سایپا شرکت کنم در صورتی که الان حواله های خودرو های ایرانی در بازار آزاد حداقل بین 80 تا 100 میلیون تومن خرید فروش میشه آیا میتونم باطرح شکایت در دادگاه ادعای خسارت کنم از این دو نفر و خسارت بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، شما میتوانید طرح دادخواست الزام به فک پلاک نمایید ولیکن به جهت عدم امکان شرکت در قرعه کشی موجبی برای مطالبه خسارات نمیباشد.