مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت به موقع در معامله ملک

درود.من یک ملکی رو معامله کردم.خریدار گفته در تاریخ مقرر نمیتونه مبلغ رو پرداخت کنه و تسویه کنه.خسارت فسخ معامله 1 میلیارد هستش و اینکه روزی یک میلیون خسارت دیر کرد در پرداخت گذاشتیم.میخواستم بدونم خریدار تا چه زمانی میتونه پول من رو نده؟مثلا میتونه بگه من تا 6 ماه به شما خسارت دیرکرد میدم؟یا من میتونم معامله رو یک طرفه فسخ کنم و یک میلیارد ضرر بگیرم ازش؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر وجه التزام تعیین شده باشد باید طبق ان تعهدات قراردادی خود را اجرا کند