مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم و درخواست تجدید نظر یا تسلیم به رای

با سلام و احترام
پدر من رو با 23 گرم شیشه در منزلمون گرفتند البته جنس برای خودش نبود و صاحب جنس رو هم همراه با سه چهار گرم شیشه و هرویین در منزل خودش با همکاری پدرم بردند. مطلع و مخبر پرونده مادرم بود که بعد از دادگاه اولیه قاضی اون رو خواست که بدونند جنس واقعاً برای کدوم یک بوده و مادرم اون‌جا اقرار داشت که این خلافکاری که با پدرم دستگیر شده با ما در ارتباط بوده و چون فراری و تحت تعقیب بود، جنس‌هایش را منزل ما می‌گذاشته و اصلاً دلیل فروختن بابام هم رفت و آمد همین شخص به خانه بوده که باعث سلب امنیت و آرامش ما می‌شده
خلاصه بعد از شهادت من و مادرم که در حضور قاضی به قرآن قسم خوردیم قاضی گفت که کمترین مجازات رو برای بابام در نظر می‌گیره اما چون متهم دیگر وکیل داشت و در جلسات دادگاه‌ها به هیچ عنوان جنسی که در خانه ما پیدا شد را گردن نگرفته بود و انکار کرده بود با وجود اینکه سابقه خربد و فروش مواد مخدر داشت و پدر من تنها مصرف کننده بود او محکوم به 4 سال زندانی شد اما حکم پدر بنده 9 سال حبس و 290000000 ریال جریمه‌ی نقدی شده است.
حال با این توصیف می‌خواهم بدانم کدامیک برای پدر من بهتر است و وضعیت مساعدتری برایش ایجاد می‌کند اعتراض به حکم قاضی یا تسلیم به رای او؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مستندات و مدارکی برای اعتراض مستدل دارید اعتراض کنید والا تسلیم یه رای خودش باعث تخفیف مجازات میشود.