مشاوره حقوقی رایگان - نقص در تعویض پلاک

سلام و درود. من یک سال ونیم پیش یک خودرویی خریداری کردم و متاسفانه سهل انگاری کردم و تعویض پلاک نبردم بعد یک وسال نیم وکالت رامجدد بارضایت طرف تمدید کردم و بردم تعویض پلاک متوجه شدیم که ماشین صندوق عقب کد ندارد و شماره شاسی زیرصندلی کنده شده اس و پرچش فقط مونده
طرف الان قبول نمیکنه میگه بمن ربطی نداره درحالی که هنوز برگ سبز و پلاک بنام صاحب قبلی نه من

ایا حرف من میرسه یا نه!؟
ایا کارشناسی بشه متوجه اصل قضیه میشن که من دخالتی نداشتم چون بیگناهم

پاسخ ها :

عدم تعویض پلاک تعویض پلاک خودرو