مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد تعزیرات حکومتی

سلام، بنده به دلیل نیم سوز شدن واشر سرسیلندر ماشینم را بردم تعمیرگاه و در حین باز کردن سرسیلندر دوتا پیچ را برید، که بعد تراشکار آورد تا بتونه اونها را در بیاره، اما تراشکار هم در حین کار زد و سیلندر را سوراخ کرد،حال خسارت را از کدوم بگیرم، و تا چه حد؟ تراشکار میگه خسارت میدم اما فقط یه سیلندر واست میخرم،در صورتی که اگر بخوام سیلندر عوض کنم کلی لوازم و هزینه های دیگه هم باید بخرم که تراشکار قبول نمیکنه، حالا تا چه حد از خسارت را تعمیرکار یا تراشکار باید برعهده بگیرن، تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید تا خسارات براورد کارشناسی شود و سپس دادخواست مطالبه خسارات

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

لطفا تامین دلیل بگیرید. در صورت عدم پرداخت اقدام حقوقی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست ابتدا توسط کارشناسان بررسی شود درخواست تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست خود را به ثبت برسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اتحادیه مراجعه نمایید

و باید دادخواست مطالبه خسارات اقامه نماید و درخواست کارشناس رسمی را نمایید تا توسط کارشناس ، میزان تقصیر هر کدام مشخص گردد و

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

كارشناس رسمي ميزان خسارت و سهم هر شخص از خسارت را تعيين مي نمايد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تامین دلیل تنظیم نمایید تا میزان خسارت مشخص شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا تامین دلیل نمایید سپس اقدام کنید یا توافقی یا از طریق اقامه دادخواست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید تا خسارات براورد کارشناسی شود و میزان تقصیر مشخص شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت ثبت دادخواست مطالبه خسارت ، موضوع ارجاع به کارشناس میشود . و هر کدام به میزان تقصیر میبایست خسارت شما را پرداخت نمایند .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص خواهد شد.