مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

سلام بنده شش ماه پیش خودروی سمندی فروختم نصف پول رو داد نصف دیگه رو نداده قول نامه هم براش نکردم مدارک رو کامل بهش دادم ولی سند یه ماشینی دیگه گرو گذاشته پیشم حالا من چطور باید به پولم برسم و آیا شکایت کنم حق حقوق این شش ماه رو که پول نداده میتونم بگیرم ازش

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
میتوانید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر پرداخت پول را براش بفرستید و بعد دادخواست مطالبه الباقی ثمن را به دادگاه ارایه دهید تا پولتان را بگیرید .