مشاوره حقوقی رایگان - فروش واحد آپارتمان

سلام خسته نباشید..
بنده یک رابط بودم برای خرید یک خانه برای یکی از دوستان. منزل در محله زندگی من بوده ولی تمام ملک ان منطقه به صورت قولنامه خرید و فروش میشه. منزل قولنامه کردیم و صورت جلسه نوشتیم دوست من مبلغ 10میلیون بیعانه پرداخت کرد و قرار شد طی 3روز آینده الباقی مبلغ واریز کنه که متاسفانه دیگه خبری ازش نشد و در صورت جلسه ذکر شد اگه واریز انجام نشه معامله فسخ و 20درصد خسارت باید پرداخت شود .. بعد از 1ماه طرف امد و به گفته خود ملک مورد نظر مشکل شهرداری داشته و واسه همین واریز انجام ندادم و مبلغ 10میلیونی که دست من بود را طی چند دریافت نقدی پس گرفت البته ذکر شده بود که اگه مشکلی قانونی داشته باشد به عهده فروشنده میباشد ... طرف فروشنده را با کلی بدبختی راضی کردیم خسارت نگیره حالا بعد از یکسال دوستم که خریدار ملک بوده پولی واریز نکرده خبری ازش نبوده از شخص بنده شکایت کرده و درخواست 20درصد خسارت کرده ... که ملک من میخواستم چون مشکل قانونی داشته معامله فسخ شده باید شما خسارت پرداخت کنید .. لطف کنید راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد