مشاوره حقوقی رایگان - تمکین/مهریه

آیا زنی که حاضر نیست که با همسر زندگی کنه و بدون هیچ دلیلی و تمکین محکوم شده در اقساط مهریه تاثیری دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر تمکین یا عدم تمکین زوجه تاثیری در اقساط مهریه ندارد و مهریه در هر صورت باید پرداخت شود.
در صورت عدم تمکین نفقه تعلق نمی گیرد و مرد می تواند دادخواست ازدواج مجدد بدهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اقساط مهریه با توجه به میزان مهریه و میزان درآمد زوج تعیین خواهد شد و

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
مهریه ارتباطی به تمکین ندارد و فقط شما میتوانید تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه خواسته و همچنین از پرداخت نفقه معاف هستید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر تمکین صرفا در نفقه موثر می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،عدم تمکین هیچ تاثیری در اقساط مهریه ندارد.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
خیر مهریه ارتباطی با تمکین یا عدم تمکین زوجه ندارد و در هر صورت باید پرداخت شود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست اعسار دهيد به تقسيط مهزيه

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر تمکین تاثیری در مهریه و اقساط ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می تواند در اقساط مهریه تاثیر داشته باشد