مشاوره حقوقی رایگان - برگه سبز

سلام و عرض خسته نباشید
من برگه سبز ماشینم و پلاکم بناممه سند به نام کسه دیگه ای
اونم نیست و من قولنامه ننوشم ایشون یه وکالت تام برای تعویض پلاک و سند به من داد که من فقط پلاکو عوض کردم و تاریخش گذشت و بی اعتبار شد
ایا ماشین من اگر به هر دلیلی برود پارکینگ با برگه سبز ترخیص میشود ؟
و اینکه کسی که ماشین بنامشه هست خیلی سخت بهش دسترسی دارم یعنی برای سند زدن پول زور میخواهد چطور میتونم سند بگیرم و چقدر زمان میبره ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله . ولی در صورتیکه توقیفی یا شکایتی برای سند دفترخونه ای ماشین و توقیفی رو سند باشد نمیتوانید . فقط برای تخلفات یا خلافی یا تصادفی چیزی اگر راهنمایی رانندگی توقیف نماید با کارت و برگ سبز میتوانید آزاد نمایید