مشاوره حقوقی رایگان - بیمه کارگر جهت اجرای عایق نمای ساختمان

سلام. من میخواهم برای عایق نمای ساختمان کارگر برای یک روز استخدام کنم آیا لازم است بیمه حوادث انجام بشه؟ اگر از شرکت ساختمانی کارگر بیاورم چطور؟ لطفا راهنمایی کنید چطور از عواقب حوادث پیشگیری کنم (کار در ارتفاع و با مواد شیمیایی)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که شما شخصی را برای کار می آورید شما کارفرما مسئول هستید اما می توانید از شرکت های رسمی درخواست کارگر نمایید و در قرارداد کنید که خسارات و بیمه تحت شرکت  است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر از شرکت کارگر بگیرید مسولیت کارگر با شرکت است ولی به هر روی بیمه حوادث هم لازم است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم است بیمه کنید و یا از بیمه بودن شرکت یا پیمانکار نطمعن شوید و به او محول شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کارگر را از شرکت بگیرید ودر قرارداد قید کنید مسئولیت هر گونه حادثه برای کارگر و شخص ثالث برعهده شرک می باشد البته بهتره هنگام انعقاد قرارداد یک وکیل کنار شما باشد