مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند و دریافت خسارت تأخیر

با سلام
بنده یک دستگاه از 10 دستگاه آپارتمانی که مالک ساخته بود را در سال 1389 خریداری کردم که طبق قولنامه سندش باید چند روز بعد از تاریخ تنظیم و امضای مبایعه نامه در دفترخانه شماره 18 شهرمان ثبت می شد. تاریخ تحویل آپارتمان 6 ماه بعد از تنظیم قول‌نامه بود. البته در قولنامه مبلغ 14 میلیون وام هم برای آپارتمان ذکر شده بود که از یکسال بعد اقساطش شروع می شد. خسارت روزانه در خصوص عدم انجام تعهدات فروشنده هم روزانه 20 هزار تومان در نظر گرفته شده بود. با گذشت 12 سال ایشان هنوز سند را منتقل نمی کنند می گویند کل ساختمان در رهن بانک هست ایشان بدون اجازه بانک آپارتمانی که در گرو بانک بوده را فروخته و کل وام که مبلغ 200 میلیون تومان و به نام فروشنده بوده را بین 10 واحد تقسیم کرده و ما هم طی 10 سال تمام اقساط را به موقع پرداخت کردیم منتها فروشنده ادعا می کنند چون فلان واحد قسط هاش رو پرداخت نکرده و جریمه تأخیر خورده بانک فک رهن نمی کند بانک هم مراجعه کردیم 3 دانگ یکی از واحدها را بعد از کلی کش و قوس به نام خودش منتقل کرده است.
بنده دوسال پیش هم دادخواست الزام تنظیم به سند تهیه کردم که متاسفانه شورای حل اختلاف پرونده را نگه داشتند و از فروشنده تعهد گرفتند که در اولین فرصت (بعد از انتقال 3 دانگ یکی از واحدها به نام بانک به جای مطالبه و تسویه کامل وام) فک رهن و انتقال سند انجام شود.در حال حاضر فروشنده برای فک رهن به بانک نمی روند.

آیا بنده می توانم ضمن الزام به تنظیم سند، از فروشنده طلب خسارت از سال 89 تا الآن کنم و اینکه مبلغ 20 هزار تومان آن موقع با الآن برای هر روز تاخیر را می توانم از دادگاه در خواست کنم به ارزش روز محاسبه کنند و قانون این اجازه را می دهد؟

بابت صبر و حوصله شما تشکر می کنم
با احترام

پاسخ ها :

الزام به تنظیم سند آپارتمان خسارت تاخیر در انتقال سند