مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ملک ارثی

موکل از مفاد وکالت بلاعزل و اسناد رسمی و امکان دریافت غرامت از موکل برادرو نسبت به اموال خود مستند به سند رسمی به من وکالت داد و املاک رسما منتقل شد ولی پس از ده سال خواهرانم درکسوت خواهان وبرادرم درکسوت خوانده با ادعای تعلق املاک به ابوی مرحوممان تقاضای ابطال اسناد را کردن وبرادرم هم خواسته آنها را تایید و اسناد باطل و املاک موروثی محسوب شد .
املاک ناشی از اجرای قانون اصلاحات ارضی بوده و پدرم در اوایل سال 1338 و بالغ بر4سال از اجرای اصلاحات ارضی فوت کرده و بردارم زارع واجد شرایط شناخته شده وتمام مقررات را رعایت و بالغ بر20سال با تعاون روستایی تعامل داشته و تمام گزارشات ارگانها حاکی از انتقال صحیح به وی می باشد..علاوه بر اینکه من از هستی ساقط شده ام معاملاتی انجام داده ام که قادر به جبرا ن خسارت خریداران نیستم . ضمنا تمام راه های قانونی رفته ونتیجه ای نگرفته ام .
سوال این ست فارغ از اینکه برادرم بمن فروخته یا بخشیده و املاک را انتقال داده وسپس موجبات سلب مالکیت من را بوجودآورده آیا مسئول غرامت من و سایر خریداران می باشد یا خیر ممنون . لطفا راهنمایی وپاسخ بدهید

پاسخ ها :

ادعای ملک ارثی ابطال سند ملک