مشاوره حقوقی رایگان - خرید یک آپارتمان

باسلام
بنده یک آپارتمان را به قیمت 800 میلیون تومان از شخصی که خود را پسر عموی مالک می نامید خریدم
به گفته ی ایشان مالک در شهر حضور ندارند و نمی‌توانند حضور پیدا کنند و غیابا وکالت خانه را به من می دهند و شما پول را به حساب بنده واریز بفرمایید و من مالکیت را به شما انتقال میدهم
بر همین اساس بنده با ایشان قولنامه نوشتم و واریز کردم و مالکیت خانه را گرفتم
بعد از دوماه مالک اصلی با من تماس گرفت و گفت اینها از ما دو نفر کلاهبرداری کرده آمد و به من گفته اند قیمت خانه 700 و به شما 800 و صد میلیون تومان کلاه برداری کرده اند.
حالا ما خواستیم معامله را فسخ کنیم و پولمان را از آنها بگیریم
ولی زیر بار نرفتند
و هر سه نفر مشاور املاک و دوستش و پسر عموی مالک همدیگر را متهم می‌کردند
و در آخر نقشه ریختند و پسرعمو گفت من خانه را به مبلغ 715 میلیون تومان با بنگاه دار قولنامه کرده ام.
و به من گفتند تو فقط بیا پای معامله بنشین و ما میخواهیم گولش بزنیم و 800 بفروشیم بهش وتو حتی هزار تومان هم کوتاه نیا
راه پیگیری چیست؟
الان مالک اصلی هم با من همراه است و میخواهیم پول را از چنگشان در بیاوریم

پاسخ ها :

فسخ معامله آپارتمان معامله آپارتمان فسخ معامله