مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه منزل مسکونی

‌پنج ساله مستاجر هستیم. پارسال مالک خواست بیرونمون کنه با ترفند فروش خونه که بخاطر کرونا نشد. امسال هم برای تمدید قرارداد که مردادماه بود نیامد. و شوهرم در دفتر قضایی تعیین تکلیف فرستاد براش و خبری نشد. هر ماه کرایه هارو پرداخت کردیم. امروز 20 دی ماه مامور کلانتری حکم تخلیه یک هفته ای آورده چکار میتونیم بکنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به قاضی شورا مراجعه و درخواست مهلت یک ماهه برای تخلیه نمایید